Balkong- och terrassdörrar

Varaktig dörr till terrassen och balkongen

Lammin balkongdörrar och terrassdörrar är det rätta valet när man letar efter en säker, praktisk och hållbar dörr. Lammin terrassdörrar är också ett populärt val för fritidshus. Vi gör dörrarna enligt nödvändig storleken, så de är också perfekta för renovering av byggnader.

Lammin dörrar håller sig prydliga och säkra från år till år

Balkongdörrar och altandörrar är konstruerade av synliga, icke-frätande material. Därför, även efter många års användning, är våra dörrar spektakulära och eleganta. Våra dörrar har en väldigt solid design och minst tre gångjärn med kraschskydd, så våra dörrar är också ett bra val för säkerheten. Vid behov installerar vi nyckelhålet på dina dörrar enligt ditt val.

Rätt dörr till ditt hem

Gör inte en kompromiss när du precis kan få den typ av dörr du vill ha! Du kan bestämma mönstret och antalet glasögon samt dörrfärgen. Vi installerar tillbehör för balkongdörrar och terrassdörrar, som beslag och persienner.

Välj rätt dörr för balkongen eller terrassen

När du väljer balkongdörren eller terrassdörren, behövs det fundera på öppningsriktningen på dörren, antalet av fönstret och storleken samt energieffektiviteten. Vi hjälper gärna till med det rätta valet - var god kontakta oss!

Olika modeller av Lammin balkong- och terrassdörrar

Det finns olika modeller av balkong- och altandörrar och alla av dem kan vara som enkeldörrar eller pardörrar. Alla trädelar i Lammin balkong- och terrassdörrar är av utvald finsk furu.

• Lammin EPO är ramkonstruerade, panelbeklädda eller helglasade terrassdörrar

• Lammin EPO-A dörrar är ramkonstruerade, med aluminiumprofiler belagda balkong- och terrassdörrar.

• Lammin EPO-A dörrar är ramkonstruerade, med aluminiumprofiler belagda balkong- och terrassdörrar.

• Lammin EPO-A Plus balkong- och terrassdörrar är ramkonstruerade, med aluminiumprofiler belagda dörrar. Dörrens ytterbeklädnad av aluminium ger dörren en ypperlig väderbeständighet. Dörren tillverkas bara med 1 – glasöppning.

• Lammin SEPO-A inåtöppnande balkong- och terrassdörrar

• Lammin terrassdörrar ELE-PO1 och –PO2 –dörrar med värmekonstruktion öppnar sig utåt och tillverkas måttbestälda efter kundens behov och deras karmmått har 10 mm:s delning

• Lammin REPO-A dörrar för fransk balkong är inåtgående och har en ramkonstruktion med aluminiumbeläggda profiler.

En dörr som är högst 990 mm bred kan vara högst 2290 mm hög. Om dörren är bredare, men högst 1190 mm, kan höjden vara högst 2090 mm. Som en pardörr kan en dörr som är högst 1790 mm bred vara högst 2290 mm hög. Om dörren är bredare, dock högst 2460 mm, kan höjden då vara högst 2090 mm.

Lammin terrass och balkongdörrar håller värmen

Vårt utbud av balkongdörrar och altandörrar är ett bra val på grund av dess utmärkta värmeisoleringsförmåga. Dörramen och ytbehandlingen är utformade speciellt för varierande nordiska väderförhållanden. Det tredubbla glaset och högkvalitativa dubbel -tätningarna säkerställer att värmen hålls inuti hemmet.